Välkommen!

Nyförvärv till HH Volley:s damer

Victoria Larsson, Jonna Wasserfaller och Madelene Green i Halmstad Arena under VM kvalet.

Under VM kvalet skrev Victoria Larsson, 18 år och Jonna Wasserfaller, 19 år på ettårskontrakt med HYLTE HALMSTAD VOLLEY Bollklubb.

Båda kommer från volleybollgymnasiet i Falköping. Victoria kommer från Svedala VBK och Jonna från VK Orion i Degerfors. Jonna gör därmed sällskap med Madelene Green som tidigare skrivit på för HH Volley och kommer också från VK Orion.

Jonna tror att hon kommer ta ytterligare ett steg i sin utveckling. Hon tycker Halmstad verkar vara en bra stad och känner trygghet i att ha både ”Vicky” och ”Madde” i klubben. HH Volley är ett bra lag och en bra klubb att komma till säger Victoria till hemsidan.

Sportchefen Mårten Johansson är mycket nöjd med att ha Madelene Green och nu får Victoria och Jonna till klubben. Alla är mycket lovande spelare, jag vill säga de mest lovande spelarna från volleybollgymnasiet och de kommer att spela i HH Volley nästa säsong.

För Jonna kan det bli fråga om att representera Sverige i U20 EM innan hon kommer till Hylte Halmstad.

Ordförande Leif Nilsson myser och säger: äntligen några värmländskor i laget och dessutom två stycken. Det här kommer att bli ”gôrbra”. ”Dä  blir nog å ta te SvenIngvars igen”.

Hemsidan säger välkommen till ”familjen Hylte Halmstad” Victoria, Jonna (förlåt Jonna) och Madelene.

 

Share:

Comments ( 0 )

    Facebook