Välkommen!

Förlust för damerna i Svedala

Oväntad förlust i Svedala. Känns det igen? En riktigt dålig match i förra årets grundserie gav också en klar förlust. Ryktet säger att det var fel på hallen? Man kan tycka att hallen är fel, men de tankarna måste bytas ut mot en positiv syn och prestera efter de förutsättningar som ges. Vi har vunnit i Svedala tidigare!

Många i laget har känt sig stela i kroppen efter två veckors hård träning säger Tony Westman på mobiltelefonen. Ingen ursäkt för vi ska, tycker jag ha vunnit den här matchen. Men bollen är rund och ibland blir det inte som man tänkt.

Vi har dålig servemottagning vilket gör det svårt att leverera bra pass. Vår egen serve var bra och i vissa delar av matchen var anfallet också godkänt. Men, totalt kan ingen vara nöjd och själv är jag riktigt besviken. Allt har sett riktigt bra ut de senaste två veckorna på träning. Ewa Kalinowska, Emelie Hedenberg och Magdalena Henrysson gjorde bra inhopp i dagens match. I övrigt kan man begära mer av de andra spelarna. Men vi får reparera och jag är säker på att alla vill vissa att man kan bättre än vad man presterade i den här matchen.

Svedala vinner matchen med 3 – 0 i set (25-22, 25-19, 25-22). Poängskörden var relativt jämn med Svedalas 73 mot H/H Volley 63 poäng. Domare i matchen, förste domare Sefik Latific och andre domare Olof Hammarstrand.

IMG_1920

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jonna Wasserfaller här i styrketräningslokalen var bäste poängplockare i H/H Volley.

Poängstatistik Svedala

Namn Totalt Serve Anfall Block
Wedan Autumn 14 0 12 2
Franks Holly 13 1 10 2
Filipa Hansson 9 2 5 2
         
         

Poängstatistik H/H Volley

Namn Totalt Serve Anfall Block
Jonna Wasserfaller 10 5 4 1
Megan Devine 9 2 6 1
Daniele Kovacs de Lima 7 1 6 0
Ewa Kalinowska 5 0 5 0

Share:

Comments ( 0 )

    Facebook