Välkommen!

HH Volley – Habo Wolley 3-0

Dagens match var i det mesta spel från ett håll. HH Volley spelade med inställningen att det skulle bli ett snabbt avgörande och lekte stundtals med Habo. HH gav i de två första seten inte Habo den minsta chans att kunna ta över spelet.

Matthew började från start idag men efter halva första set bytte han ut sig själv mot Fredrik Holgersson. Fredrik tog över och gjorde även idag en strålande insats. Både Johan Skoogh och Axel Stenkilsson Hoff gjorde insatser på liberopositionen och gjorde det kanonbra.
Första set vinns med 25.17.

Andra set är HH precis lika överlägsna som i första.

I tredje set bjöd HH in Habo lite väl mycket genom många egna misstag och när Habo gjorde 23-22, och hade setledning för första gången i matchen, kändes det som att kanske skulle det bli ett fjärde set ändå. Men även ifall Habo hade setboll vid 24-23 ordnade HH upp det och avgjorde och setet vanns med 26-24. Alltså en 3-0 vinst för HH Volley!

Vald till bäste spelare i HH blev Philip ”Pilen” Pettersson!

GRATTIS killar till 3-0 (25-17, 25-17, 26-24)

Share:

Comments ( 0 )

    Facebook