Välkommen!

SÅ KOM FÖRLUSTEN – 1-3 MOT EVS

Det var idag ett betydligt bättre lag som HH mötte nere i Ängelholm än det som kom till Halmstad Arena tidigare i höstas. Laget har mognat som lag och vuxit betydligt.

Första set var glädjande i och med att Ewa Kalinowska var med i startsexan, efter sin fotstukning i onsdags mot Svedala.
Första set var mycket jämt och båda lag började med att ömsom leda och ligga under med ett par bollar. Daniele Kovacs de Lima sätter setbollen och HH vinner med 25-23.

Andra set är lika jämt och vid 15-15 tar EVS över en tvåpoängsledning som man aldrig släpper o vinner setet med 25-21.

Så kommer då ett väldigt svängigt tredje set. Lagen är som tidigare mycket jämna men vid 11-12 tar Daniele över serven och rätt vad det är står det 12-17. Känns lugnt och tryggt men här tar det stopp! HH får totalt haveri i sitt spel och på den sista delen av setet gör EVS 13-4!! Alltså vinner de med 25-21.

I fjärde set har luften gått ur HH och EVS börjar otroligt starkt. 6-0 och 14-6. Hylte/Halmstad ger sig dock inte utan påbörjar en upphämtning och är så när komma ifatt vid 14-12 till EVS. Då kommer ett nytt anfall från EVS och HH orkar inte göra om sin fina bedrift från i onsdags och komma ifatt. Setet vinns med 25-17 av EVS och de vinner hela matchen med 3-1.

Den som imponerade stort idag är Isabelle Haak från EVS som gör hela 40!! poäng på fyra set! Grattis säger vi till Engelholm VBS

Share:

Comments ( 0 )

    Facebook