Välkommen!

Presentation av ny spelare i Hylte/Halmstad damlag Elit

Äntligen på svensk mark, jag har längtat att få komma till Hylte/Halmstad  och Sverige. Julia Brown kommer från North Carolina där hon spelat för universitetslaget.

Julia utsågs till bäste spelare i sin region. Hon har ett korttidskontrakt med H/H Volley fram till april 2018. Julia har aldrig tidigare spelat utanför USA. Hon bestämde sig snabbt för att komma hit och var inne på hemsidan och läste om klubben och ville ta chansen att spela för oss, säger ordförande Leif Nilsson.

Julia säger att jag fick ett gott intryck av klubben och hörde mycket gott om lagets tränare. Tony Westman, det känns som en fantastisk möjlighet att få komma hit och spela. Det jag plockade fram via datorn om Halmstad och klubben stämmer på ett mycket positivt sätt. Så här långt är det absolut inget som jag ångrar. Jag vet att laget leder ligan och är ett av dom bästa i Sverige. Jag har inte varit här mer än ett par dagar men jag har blivit mycket väl omhändertagen av klubben och tjejerna i laget.

Visst höjs vårt anfallsspel ytterligare en dimension med Julia i laget. Nu gäller det att få Julia att acklimatisera sig och komma in i vårt spel. Så här långt och vad vi sett av Julia, 186 cm lång, ser det lovande ut avslutar Leif.

Det är många krävande matcher kvar och då är det bra att ha en så stor och stark uppställning som vi har idag säger head coach Tony Westman i intervju.

Småfakta om Julia Brown Ålder: 21 år Familj: Mamma o pappa. Två äldre bröder. Yrke. Studerande – volleybollspelare Längd: 186 cm klubbar: Lake Norman VC, North Carolina State University, USA samt H/H Volley. Aktuell: Vänsterspiker i H/H Volley.

Share:

Facebook