Välkommen!

Fyra Hylte/Halmstad tjejer var med på SM i Tylebäck

Dessa fyra Hylte/Halmstad tjejer, som tränat hårt på beachen, deltog i SM på Tylösand i klassen Minior Svart alltså den tuffaste klassen (födda >04), med 14 lag från hela Sverige.

Lag Alexandra och Sonja hamnade i ett tufft gruppspel på tisdagen och spelade på onsdagen B-slutspel. Slutplacering  blev 11 efter bra spel och vinst i sista matchen!

Lag Malvina och Nellie blev 2:a sitt gruppspel efter 3 segrar och endast en förlust. I onsdagens kvartsfinal förlorade man dock mot blivande silvertjejerna.  De lyckades inte behärska riktigt bra servar från motståndarna. I placeringsmatchen om 5-6 pris började det inte heller bra, då man förlorar första set med 5-21(!). Men sedan tänder tjejerna till och vinner 2:a set klart (21-15), behåller skärpan i tredje och spelar jämnt till 9 lika. Då  ”knyter man sedan ihop säcken” och vinner med 15-12!

Även Algot, som representerade H/H, hoppade lite hastigt in tillsammans med Pelle från Sollentuna, i klassen Mini öppen röd. Efter några timmars intensivträning tillsammans och sedan direkt in i matchning, lyckade man till sist bli 10:a av 14 lag. Fullt godkänt då man aldrig träffats förut ens! Det viktigaste är att ha skoj tillsammans och utveckla sin volleyboll och det lyckades man med!

Sedan måste man ge beröm till arrangörerna! Vilket härligt arrangemang där till exempel även finalerna på barn och ungdomssidan spelas på centercourten! Så här skapar man intresse för volleyboll! Dessutom är det  på Sveriges finast strand och med detta väder gör ju det bara ännu bättre!

 

 

Share:

Facebook