Välkommen!

Fem stora klubbar och ett unikt samarbete i Halmstad

Hylte/Halmstad Volley, Drott, HBK futsal, Halmstad BTK och Halmstad Innebandyklubb har startat ett unikt samarbete för att lyfta sina elitlag. Det berättade de vid en välbesökt presskonferens.

De har redan nu ett gemensamt årskort, vilket innebär att supportrarna endast har ett kort som man kan gå in på alla matcher med. På detta sätt hoppas klubbarna få sina supportrar komma tillbaka till arenorna. Dessutom planeras  samarbete runt sponsorer och fördelningen av sponsorintäkter.

Hylte/Halmstad, Halmstad BTK, Drott  och Halmstad Innebandyklubb har redan tidigare påbörjat ett samarbete. Nytt för i år är även att HBK kommit med på samarbetet då föreningens futsallag tagit klivet upp i Svenska Futsalligan (SFL) och lämnat Högskolehallen för att precis som de andra spela sina matcher i arenahallen.

Bara Arenakortet för 750 kronor ger en köpare tillgång till alla hemmamatcher för totalt åtta lagen (Hylte/Halmstads herr- och damlag, Drotts herr- och damlag, HBTK:s herr- och damlag,  samt Halmstad IBK och HBK:s futsallag).  Ser man 10 matcher har man redan då tjänat in det man köpt kortet för. Ett mycket bra erbjudande!

Den 12 januari och 2 februari  anordnas Halmstad Gameday med ett fullständigt sortiment med matcher. Det vill säga att supportrarna får möjlighet att se alla fem klubbars hemmamatcher. Dessutom jobbas det på kringarrangemang för mer liv och rörelse i piazzan.

– Det här är ett unikt samarbete. Det går inte att hitta någon annanstans, säger Leif Nilsson, ordförande i Hylte/Halmstad.

Detta är bara en början och framtiden kommer säkerligen bjuda på fler härliga samarbeten mellan lagen.

 

 

Share:

Facebook