Välkommen!

Hylte/Halmstad herrar vinner årets första match

I lördags var head coach Per-Erik Dalqvist tillbaka från sitt landslagsuppdrag och årets första match för Hylte/Halmstad var borta mot RIG Falköping.

Hylte Halmstad, som ligger först i tabellen, var givetvis stora favoriter inför matchen och de gjorde inte många besvikna i matchens första två set. Nick Goodell gjorde hela 12 poäng i första set och även hans block satt klockrent i golvet på motståndarsidan. Dessutom hade H/H inga som helst problem att i mitten av seten fullständigt ta över kontrollen och ösa in poäng.

Tredje set kommer och här har nog killarna tänkt för mycket på hemfärden. Man slappnar av alldeles för mycket och samtidigt tar RIG Falköping vara på chansen och höjer sig ordentligt. Ett förlorat set för Hylte/Halmstads killar men inget som man oroar sig mycket för.

Men i fjärde och sista set återkommer energin och fokus. Här hittar passare Fredrik Holgersson sina anfallare perfekt och Nick är åter igen en stor poänggörare. Hans poängskörd under matchen blev hela 30 poäng, Åter igen har Hylte/Halmstad hög blockpoäng, hela 13 st i matchen.

Anton Ribom gjorde i lördags sin första match från start och tog 3 poäng. Riktigt roligt och det kommer bli mycket spännande att följa hans utveckling. Victor Nielsen fick avstå spel då han fortfarande har problem med sitt knä.

Matchen vinner Hylte/Halmstad med 3 – 1 (25-17, 25-15, 21- 25, 25-15)

Foto Robin Nylén, tidigare matchtillfälle

 

Share:

Facebook