Välkommen!

Hylte/Halmstad förstärker damlaget inför Play Off

I sista minuten kan Hylte/Halmstad presentera två nya spelare till damernas trupp.

Morena Martinez är en tjej som var med i VM i Japan i höstas. Dessutom har hon spelat OS i Rio de Janerio år 2016 samt även spelat i  sydamerikanska mästerskapen. Morena har också varit proffs i Europa under ett år i det polska laget Budowlani Torun.

Sofia Garzia har inte spelat lika mycket internationellt, men har i flera år spelat i den argentinska ligan och representerat Velez Sarsfield. Så även hon har en hel del på sin meritlista. Sofia spelar som spiker och har tidigare spelat i det argentinska U23-landslaget, där hon också var lagkamrat med Morena, som kommer spela libero.

Morena och Sofia har tränat med tjejerna i snart en vecka och kommer göra debut i matchen borta mot Örebro på lördag den 9 februari.

    

 

 

Share:

Facebook