Välkommen!

Samarbete

SAMARBETE
En av klubbens viktigaste verksamheter är arbetet mot näringslivet, nationellt, regionalt och lokalt. Att synas gör alla till vinnare

ALLA KAN KÄNNA SIG SOM VINNARE och TILLHÖRA LAGET
Hylte Volley Bollklubbs första seriematch spelades 1980. Åtta år senare gick vi upp i volleybollens högsta serie, elitserien. Efter att i gastkrammande kvalmatcher besegrat KFUM Jönköping. Genom åren har vi lärt oss att hantera både med- och motgångar. Vi har varit så bra att vi idag fortfarande tillhör volleybollens finrum och har en fantastisk hemmapublik. Dessutom har vi på ett positivt sätt bidragit till det stora volleybollintresse som råder i västsverige.

Vi är stolta och tycker det är roligt samtidigt som våra ambitioner är högre än så. Vi skall vara ledande vad gäller utveckling av volleybollen i landet och även försöka påverka internationellt. Mål som ställer höga krav på oss som klubb och på våra lag. Ett stort samhällsansvar tar vi då vår strategi är att utveckla egna produkter till våra representationslag. Vårt motto är att det skall vara roligt att spela volleyboll. Alla  lag i klubben skall ge hundra procent ”fighting spirit”.

Ett lag består av tolv spelare och två till tre ledare. En symfoniorkester låter bedrövligt till att börja med, men efter repetition, repetition och åter repetition börjar allt låta som ljuv musik. Det är vad det handlar om när du spelar volleyboll också. Gör du din läxa och förstår att detta skall vi åstadkomma tillsammans då kan vi ta oss så hur långt som helst. Oftast är det inte i matchen du vinner segrar. Segrar vinner du om du gjort din läxa på ett riktigt sätt, bolltränat, styrketränat med laget och individuellt. Det är då segrarna kommer. Lagen består av så oerhört mycket mer än bara spelartruppen. Våra företag, supporters, fans och våra ledare är mycket viktiga delar i lagbygget. Tar vi hand om alla och bjuder på oss själva, kommer belöningen tillbaka som engagemang från människor runt omkring oss.

Vi vill fortsätta att erbjuda dig attraktiva och värdefulla produkter som fortsätter att göra dig till vinnare. Att synas tillsammans med oss är att vara med och tillhöra toppskiktet i svensk volleyboll.

Vi har vågat satsa både på damerna och herrarna, ett strategiskt val som följer den vision klubben slagit fast.

Om klubbens möjligheter och ambitioner att göra dig till en i laget berättar vi gärna mer om, för oss handlar det om ett ömsesidigt samarbete.

Med volleybollhälsningar
HYLTE/HALMSTAD VOLLEY

Leif Nilsson
ordförande och
marknadsansvarig

Facebook