Vi söker kanske just dig!

av | aug 4, 2020 | Organisation, Uncategorized | 0 Kommentarer

Hylte/Halmstad Volley söker projektledare och projektpersonal till VolleyVågen

Hylte kommun har tillsammans med Hylte/Halmstad Volley och fastighetsbolaget Bra Bostad blivit beviljade projektmedel från Länsstyrelsen för att under ett års tid driva ett integrations- och folkhälsoprojekt i Hylte under namnet VolleyVågen. Tidsperioden är 200901-210831, med chans till förlängning.

Hylte/Halmstad Volley och Bra Bostad vill vara en positiv bidragande kraft i det lokala integrations- och folkhälsoarbetet. Målsättningen är att tillsammans med kommunen och andra intressenter bilda en stark allians för att hjälpa till i detta viktiga arbete. I projektets vision handlar integration om ett utbyte i båda riktningar och att tillsammans skapa en gemenskap, i klubben och i samhället.

Idrotten volleyboll är relativt liten i Sverige, men internationellt är det en av de fyra största sporterna sett till antalet utövare i världen. I projektet VolleyVågen vill vi använda volleyboll som medel för att nå målen med ökad integration, ökad motion och bättre folkhälsa. Vi avser att samla alla hyltebor som har detta intresse, oavsett ursprung.

Vi söker nu en projektledare och övrig projektpersonal för att driva projektet. Vi tror att projektledartjänsten är på 0,5 tjänst. Övrig projektpersonal kan vara ytterligare 0,5 tjänst, men eventuellt uppdelat på mer än en person.

Som projektledare och projektpersonal kommer du att vara anställd av Hylte/Halmstad Volley.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

  • Leda barn- och ungdomsverksamhetens aktiviteter samt motionsträning för vuxna
  • Organisera och bedriva marknadsföring på skolor, fritidsgård, bedriva uppsökande verksamhet gentemot vuxna/föräldrar, skapa events och turneringar m.m.
  • Planera och delta vid tränar-/ledarutbildningar för föräldrar och ungdomar/unga vuxna
  • Samarbete inom Hylte/Halmstad Volley, som kommer att ha både anställd personal och ideella mentorer i projektet samt regelbunden närvaro av elitspelare från klubben.
  • Samarbete med Hylte kommun, Bra Bostad, andra intressenter och idrottsföreningar.

Vi söker dig som:

  • Har en positiv, social och utåtriktad personlighet och kan leda grupper och är strukturerad, initiativrik och självcoachande.
  • Kan möta och inkludera olika människor, i olika åldrar (barn, ungdomar och vuxna) , olika kön och från olika kulturer.
  • Är kontaktsökande i nya relationer och har god kommunikationsförmåga (både i tal och skrift och sociala medier).
  • Brinner för rörelseglädje och folkhälsofrågor.
  • Har kunskaper och erfarenhet inom volleybollen. Vi kommer anordna tränar- och ledarutbildningar.

Har du vana av att arbeta inom föreningsliv och/eller av integration är det ett plus. Detsamma gäller B-körkort, tillgång till bil samt relevanta språkkunskaper.

Skicka in ansökan med ett kortfattat personligt brev och ditt CV senast 200821 till eva.alberti@hhvolley.se.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

[youtube-feed]