Avtal tecknat med SEB i Halmstad

av | sep 24, 2020 | Sponsorer | 0 Kommentarer

SEB banken i Halmstad förlänger sitt samarbetsavtal med Hylte/Halmstad Volleybollklubb och tecknar det tjugonde avtalet för säsongen 2020 – 2021.

Leif Nilsson, marknads- och sponsoransvarig i H/H Volley, är stolt över det mångåriga samarbetet som finns med banken och gläds åt det avtal som nu tecknats. Imponerande är att SEB varit med oss i tjugo år, med stolthet kan vi kalla det hållbar sponsring.

Ola Wiberg, kontorschef på SEB. gläds åt att ett nytt samarbetsavtal har tecknats.
Ett naturligt samarbete, från banken, med en av regionens stora klubbar. Med en beundransvärd ungdomsverksamhet som imponerande ökat med 100 % förra säsongen, till 125 ungdomar och att år efter år kunnat vara en toppklubb i elitserien på både dam- och herrsidan. Glädjande är att klubben, år efter år, lyckats få fram egna spelare till elitlagen.
,

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Vilken härlig volleybolldag❣️ Ännu en seger, denna gång herr elit 3-0 mot Uppsala! Grattis till vinsten❣️❤️💪👍🌟 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Yes! Dam elit vann med 3-0 mot IKSU. De är så toppenbra! 😃👍💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Perfekt väder idag för att följa H/H volleys matcher idag, eller hur❣️ 🥰 Sponsra gärna klubben när ni streamat! 🥰 Tusen tack på förhand❣️ Nu hejar vi så det hörs i hela Sverige💪👍🌟 Hur ni streamar hittar ni högst upp! Tiderna finns på bilderna som finns i detta inlägget! Önskar er alla en underbar volleybolldag❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook