Sonja Grahn, H/H Volley och Bolla Falkenby-Thorén, GBC, nådde ända till delad tredje plats i en av landets största Open svart-turneringar under lördagen. Samuel Grahn rapporterar från turneringen.

Först hade tjejerna tänkt att anmäla sig till Open grön men hade för höga entrypoäng så det fick bli svart klass, vilket var tur.
Under gruppspelet startade de lite försiktigt men spelade upp sig rejält under dagen. Ju bättre motståndet blev, ju bättre spelade paret.
I kvarten låg de under med stora siffror inledningsvis i båda seten, men avslutade starkt mot rutinerade Anderback/Kleinrok och vann med 2-0. Starka servar från Sonja och Bolla var det som avgjorde matchen.
I semin väntade ett kraftfullt motståndarpar från Norge och det blev tyvärr förlust med 0-2. Norskorna vann till slut även finalen.
Som klart yngsta par i turneringen var det en riktig kämpainsats av Sonja och Bolla att nå tredjeplatsen. ”Ja, det känns riktigt bra och att vi kom så här långt var lite otippat! Vi är helt klart nöjda!!” kommenterar de dagen.
Och så får de med sig sköna rankingpoäng in i en ny spelperiod!
Stort grattis hälsar vi alla från Hylte/Halmstad!