Här kommer en julhälsning blandat med lite funderingar från den nya styrelsen kring vad Tomten skulle kunna komma med för julklappar till Hylte/Halmstad Volley.

Men först en kort tillbakablick. Vi har haft fem möten sedan vi tillträdde efter årsmötet och tycker själva att vi nu hittat en bra balans kring arbetsuppgifter och arbetsfördelning för respektive person.

Sloganen ”fler gör färre saker men då mycket bättre” har varit grunden för att skapa nya förutsättningar för att vår klubb ska kunna växa, bli fler och både innehålla spets och bredd.

Vi har också som mål att under 2020 utöka och få en mer balanserad styrelse vilket innebär att vi hoppas på att nytillskotten till största delen består av kvinnor.

Om man åter, i dessa juletider, fokuserar på Tomten så skulle man kunna sammanfatta vår önskelista till honom på följande vis.

För att kunna utveckla klubbens alla olika verksamheter (elit, motion, ungdom, beach, supporter, arrangemang mm) så behöver vi få med oss fler personer som kan göra små insatser som inte är allt för betungade eller innebär att man måste göra det varje gång. Bara för att ni ger oss ert lillfinger så kommer vi inte att ta hela handen! Du behöver inte vara van med volleyboll, huvudsaken är att du är intresserad av föreningslivet och att samarbeta med andra människor. Vi har roligt ihop och många skratt utlovas.

Målet är att man alltid är några stycken som delar på uppgifterna så att inte engagemanget känns för stort. Det kan till exempel röra sig om matcharrangemangen, ledare till ungdomslag, chaufförer till matcher, beachetablering, administrativa uppgifter eller att bli styrelsemedlem, bara för att nämna några.

Känner du att du skulle vilja vara delaktig i någon del av detta eller utöka ditt engagemang och på så sätt hjälpa Hylte/Halmstad att ta nästa steg mot att bli en ännu mer blomstrande och välmående klubb på både ungdoms-, motions- och elitsidan, inomhus som utomhus skriv då några rader till vår fantastiska allt-i-allo Eva Alberti på eva.alberti@hyltevolley.se eller så ses vi vid någon match eller arrangemang efter helgerna så kan vi ta ett prat om det då.

Så för att sammanfatta vår önskelista till Tomten så är DU den bästa julklappen vi kan få och insatsen Du vill och kan göra bestämmer Du själv.

Vi vet att om detta ska lyckas så får pressen eller den tid vi ber om inte bli för betungande utan vara välbalanserad för då kan vi nå fler personer som ger tummen upp till Tomten kring detta.

Vi ser fram emot att 2020 blir det år då vi blir många fler som därmed gör färre saker men mycket bättre.

Vill med dessa tankar önska alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!