Med anledning av spridningen av Covid-19, även kallad Corona, vill Hylte/Halmstad uppmana till att följa de rekommendationer som givits av myndigheter för att minimera smittospridningen.

 

Vi fortsätter bedriva vår verksamhet som vanligt tills ny rekommendation om annat eventuellt kommer, men för att det ska bli en trygg miljö för de som är friska vill vi gå ut med följande uppmaning om hur vi vill att alla hanterar det,

  • Om du har sjukdomssymptom som feber, hosta och halsont, så stanna hemma från träning, cup/match och andra sammankomster som till exempel publik på våra elitseriematcher eller sammankomster.
  • Märk upp din egen vattenflaska tydligt med namn så att ni inte tar fel. Självklart delar vi INTE vattenflaska med varandra. Har man glömt, får man i så fall ta en pappersservett på toaletten och hantera den som en skål att dricka ur. Man dricker inte direkt från kranen.
  • Var extra noggrann med handhygien och tvätta händerna ofta och ordentligt. Använd gärna handsprit men tvål och vatten och handtvätt 30 sekunder är det allra bästa.
  • Undvik onödig kroppskontakt så som kramar, handskakningar och se dessutom till att inte röra dig själv i ansiktet.

Hylte/Halmstad bevakar utvecklingen och om det blir förändringar kommer vi att gå ut med ny information här på vår hemsida.

Läs gärna mer på förbundets hemsida här