Marcus Nilsson stärker laget

av | jul 28, 2020 | Elit, Uncategorized | 0 Kommentarer

Sveriges absolut bästa spelare genom tiderna, Marcus Nilsson, fortsätter med laget. Han är en träningsatlet och han har tränat på bra under sommaren.

Lagbygget inför kommande säsong börjar ta form. Att Marcus fortsätter är en enorm styrka för laget och dessutom en viktig kugge för tränarna. Egentligen behövs ingen större presentation då Marcus har en gedigen karriär. Bland många fina titlar kom de allra största framgångarna med Ryssland och Lokomotiv Novosibirsk, där han 2013 vann Champions League och utsågs till den mest värdefulle spelaren. Det var också då han utsågs till en av världens bästa spelare!

Det vi märkte förra säsongen var att om en spelare i motståndslaget, mot förmodan kunde blocka ner Marcus, utbröt ett jubel utan dess like hos den spelaren. Något som inte hindrade Marcus att ännu smartare och hårdare, sätta nästa anfall på motståndarnas sida.

Men inte nog med att Marcus är en otrolig spelare, han är dessutom en bra lagkamrat och pushar på sitt lag. En bra egenskap är han alltid är lika publikvänlig och ser sina supportrars på läktaren. En alltid lika härligt leende Markus när han möter sina supporters.

Till Svensk Volleyboll sa Marcus en gång;

– Jag började spela volleyboll på grund av att en ungdomstränare från Hylte Volley kom till vår gymnastiklektion och visade oss volleyboll. Jag höll på med alla möjliga idrotter i den åldern och tänkte att en idrott till kan ju inte skada. Adrenalinkicken man får av att spela match i en arena fullsatt av frenetiskt sjungandes och skrikandes fans.

Marcus Nilsson kommer fortsätta sina studier på Halmstad Högskola och det är just sina studier som han sätter främst. Han kommer alltså göra samma upplägg som förra året och först prioritera de matcher som han har möjlighet till och störst motstånd.

Det kommer att bli en riktigt rolig säsong!

 

 

Petar Turanjanin, Marcus Nilsson och Jakob Tegenrot HH Volley – Sollentuna 3 – 0, 2019-10-06 Bild tagen av Robin Nylén

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Vilken härlig volleybolldag❣️ Ännu en seger, denna gång herr elit 3-0 mot Uppsala! Grattis till vinsten❣️❤️💪👍🌟 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Yes! Dam elit vann med 3-0 mot IKSU. De är så toppenbra! 😃👍💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Perfekt väder idag för att följa H/H volleys matcher idag, eller hur❣️ 🥰 Sponsra gärna klubben när ni streamat! 🥰 Tusen tack på förhand❣️ Nu hejar vi så det hörs i hela Sverige💪👍🌟 Hur ni streamar hittar ni högst upp! Tiderna finns på bilderna som finns i detta inlägget! Önskar er alla en underbar volleybolldag❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook