Pedro Mendes blir ny tränare för Hylte/Halmstad damelit

av | jul 27, 2020 | Elit, Uncategorized | 0 Kommentarer

Nu börjar Hylte/Halmstad Volleys två elitlag ta form. Vi börjar presentera damernas tränare Pedro Mendes och hälsar honom välkommen!

Pedro Mendes kommer från Brasilien men han är långt ifrån okänd i Svensk Volleyboll. Han kom in som en stjärna i Falkenbergs lag hösten 2013 och var kvar där i fyra säsonger. Pedro var en gigant att möta och han bidrog mycket till att Falkenberg lyckades så bra. Tillsammans med FVBK tog han 2 SM-Guld, 1 SM-Silver och 3 GP-Guld.

De senaste två säsongerna har Pedro varit med i staben kring damlandslaget i USA och stjärnklubben Eczasibasi Vitra i Istanbul i Turkiet. Men nu har han valt att gå vidare i sin karriär och blir huvudtränare för HH:s damelitlag.

Herrelitlagets tränare Almir Ljutovac är en av Pedros bästa vänner från tiden i Falkenberg och Almir var också en som förordade valet av tränare till Hylte/Halmstad. Säkerligen kommer de ge varandra tips och idéer inför kommande säsong.

Hylte/Halmstad hälsar Pedro varmt välkommen och det ska bli mycket roligt att få ha med dig i klubben! WELCOME PEDRO!

Bild är tagen av Robin Nylén säsong 2017-2018.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Vilken härlig volleybolldag❣️ Ännu en seger, denna gång herr elit 3-0 mot Uppsala! Grattis till vinsten❣️❤️💪👍🌟 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Yes! Dam elit vann med 3-0 mot IKSU. De är så toppenbra! 😃👍💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Perfekt väder idag för att följa H/H volleys matcher idag, eller hur❣️ 🥰 Sponsra gärna klubben när ni streamat! 🥰 Tusen tack på förhand❣️ Nu hejar vi så det hörs i hela Sverige💪👍🌟 Hur ni streamar hittar ni högst upp! Tiderna finns på bilderna som finns i detta inlägget! Önskar er alla en underbar volleybolldag❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook