Årets nya par från Hylte/Halmstad, Chloe Hoffman och Sonja Grahn blev SM Mästare i beachvolley i Tylösand. Riktigt bra jobbat av två tjejer som nyligen i somras träffades.

Ja historien är härlig och den började med att Chloes mamma hörde av sig till kansliet på Hylte/Halmstad. Chloe och hennes familj är bosatta i USA men brukar vara en månad av sommaren i Halmstad. Chloe sökte en partner till Beachvolley och därför hade tjejerna bara tränat ihop ett par gånger innan SM veckan i Tylösand började.

Men vilket lyckosamt par det blev! I finalen säger Sonja att de var oerhört nervösa och spelade väldigt jämt och hade mycket bra motstånd. Chloe säger att de har en mycket bra kommunikation under och mellan matcherna och är alltid positiva mot varann. En förlorad boll är ju redan förlorad så den spelar ju aldrig nån roll och det är den inställningen som gör att de är ett sånt bra lag. I gruppspelet i jakten till slutspel tappade de endast ett set och vann sen alla sina match med 2-0 i slutspelet. Vann gjorde de även finalen med övertygande 2-0 (21-12 och 21-11).

Chloe och Sonja kan nu titulera sig Svenska Mästare i Beachvolley U16 2019.

Grattis tjejer och hela Hylte/Halmstad är så glada för er skull!