Innan fönstret stängdes för nya spelare säsong 2019-2020 hann Hylte/Halmstads herrar signa två nya spelare. Lennie Hansson och Peter Lundgren.

Centern Lennie Hansson var först med att göra klart med Hylte/Halmstad om att spela och det redan i slutet av november, så han har hunnit spela ett par av herrarnas senaste matcher. Peter Lundgren blev klart så sent som i söndags och båda killarna har senast spelat några säsonger med Örkelljunga VK.

Lennie Hansson är en rutinerad center som redan tidigt i höstas var med och tränade. Men redan i första träning skadade sig Lennie och först efter att ha blivit kvitt sina skadeproblem valde han att skriva på för Hylte/Halmstad. Head coach Almir Ljutovac säger; –Han är en pålitlig spelare som alltid gör jobbet fullt ut. 

Vänsterspikern Peter Lundgren blev klar så sent som i söndags då han valde att skriva på för Hylte/Halmstad. Peter är en spelare som man alltid kan lita på prestera på plan. Han är en riktigt bra beachspelare och har varit i SM-Final i hela 3 år i rad tillsammans med Jakob Tegenrot. Peter valde att avsluta sin inomhusvolleyboll i våras på grund av en axelskada. Men som tur är för Hylte/Halmstad, så valde nu Peter att fortsätta vilket är oerhört roligt då hans närvaro kommer bli en viktig kugge både i matcher och på träningarna.

Almir Ljutovac säger om Peter; – Jag är riktigt glad för att jag får ytterligare en rutinerad och mycket duktig spelare att jobba med. Peter som  oerhört enkel att samarbeta med och jag hoppas att hans närvaro ska göra oss riktigt gott.

Hylte/Halmstad hälsar både Lennie och Peter stort välkomna till klubben!

Bilden är tagen av Robin Nylén vid tidigare säsong där Lennie Hansson, Jakob Tegenrot och Peter Lundgren är med.

Bild på Lennie i år, tagen av Robin Nylén