Almir Ljutovac är tränaren med mycket erfarenhet av volleyboll, både inomhus och utomhus. Med en vinnarskalle och vilja av stål, kommer han även i år att leda elitherrlaget fram till nya flera mål.

Säsongen 2019/2020 kom han till Hylte/Halmstad Volleybollklubb som tränare för laget. Almir har tidigare tagit både SM-guld som spelare med Falkenberg och dessutom varit assisterande tränare i landslaget. Han har verkligen ett gediget kunnande från volleybollplanen och var grymt intelligent som spelare.

När Almir inte tränar laget så är han lärare i Heberg, just nu barnledig dock. Almir har ett mycket ödmjukt sätt mot alla och han är inte personen som tittar ner på andra. Det märks att han har många vänner runt omkring sig. Inte minst förra säsongen när flera barn ifrån hans skola, just för att heja på Almir under en match. Jo givetvis hejade de även på Hylte/Halmstad Volley så klart. Barnen från skolan hade till och med gjort en egen skylt för att heja fram sin lärare till vinst. Visst har de rätt i vad som står på skylten!

 

Vad har du för tankar inför kommande säsong? 

–  Det kommer bli den mest jämna och intressanta säsongen på många år. Många lag ser väldigt starka ut och det gör även vi! Vi har behållit stommen från förra säsongen och plockat in några nya häftiga spelare. Försäsongsträningen har varit väldigt positiv och vi ser mycket fram emot att dra igång på allvar.

Hur gammal var du när du började med Volleyboll?

– Cirka 10 år

Vilken är bästa maträtten?

– Allt som frugan lagar.

Vem kommer vinna ett bagger-krig, du eller Pedro?

 Det var den lättaste frågan,  det är jag! Däremot TROR jag att han vinner i bänkpress.

 

Tack för att du är med oss i år igen Almir, det är vi jätteglada för! Nu ser vi bara fram till att serien startar!

Huvudbild och foto ovan tagna av Robin Nylén

 

 

Foto: JBC