Vi presenterar! Jóna Vigfúsdóttir!!

av | sep 16, 2020 | Elit | 1 kommentar

Jóna Vigfúsdóttir är vår sprudlande glada tjej från island som kom till Hylte/Halmstad Volleybollklubb 2018 efter några år i Örebro. Hennes segervrål hörs långt ut mot skogarna i Hylte. Ja det är kanske inte riktigt helt enligt sanningen, men hon är enormt publikbefriande när hon spelar.

Jóna är en grym högerspiker med många landslagsmeriter ifrån Island. Både i Örebro och i isländska landslaget var Jóna en starkt bidragande spelare till deras resultat. Men nu är det vi som får ha henne och det är vi jätteglada för.

I Hylte/Halmstad har Jóna alltid gett mycket energi och den explosivitet och vinnarskalle som hon har, gör att hon är viktig för både laget och för framgångarna. Som lagkapten visar hon hon upp glädje vid både sina egna och andras framgångar på plan. Hon skrattar, vrålar, skämtar och är en härlig vän, ja även mot sina forna lagkamrater från norr, vilka hon gärna “terrar” lite extra inför matcherna. Men aldrig på allvar, utan alltid med glimten i ögat. Det märks också tydligt att Jóna är mån om sina vänner. En tjej alla önskar i sitt lag.

 

Vad har du för förväntningarna inför kommande säsong? 

–  Jag tycker kommande säsong ser väldigt spännande ut, vi har ett härligt gäng som jobbar riktigt hårt så det blir riktigt kul att få se hur denna säsongen kommer gå.

Hur gammal var du när du började med Volleyboll?

– Jag var 10 år när jag började med volleyboll så jag har spelat i ungefär 8 år nu 😉

Vilken är bästa maträtten?

– Bästa maträtten, det här är svårt att svara på, sedan jag flyttade till Sverige har jag väl tyckt Flygande Jakob när jag är i Sverige. Men allt mamma gör när jag är hemma är alltid bäst!

Vem kommer vinna ett bagger-krig i laget?

 Jag tror att jag kommer vinna den, tänker har jag tillräcklig med hybris kommer jag vinna på det till slut 😉

 

Tack för att du är med oss i år igen Jóna, det är vi jätteglada för!

Huvudbild tagen av fotograf Robert Boman

 

 

Bild ovan tagen av Robin Nylén

 

Bild ovan tagen av Halmstadsport.se

 

 

1 kommentar

  1. Leif Nilsson

    En härligt underbar tjej som vet hur hon vill ha det. En i sin bästa stunder underbar volleyboll spelare. Det känns skönt att Du finns kvar i HH Volley. Som Du själv säger en spännande säsong kommer det att bli. Lycka till omgörcseriepremiären 26 september mot ärkerivalen Engelholm.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Cecilia Holgersson, dessa två biljetter anländer i din postlåda i veckan. 😃
Grattis igen och tack alla som ville delta❣️
... See MoreSee Less

View on Facebook