Nils Åkerman har ju redan tidigare ingått i Hylte/Halmstads Volleybollklubb. Men efter några turer i olika elitserieklubbar i Sverige, återvänder han nu till klubben.

Nils är spelaren som arbetar, slänger sig och räddar många bollar i sin liberoroll. Han är grabben med glimten i ögat, men som blixtsnabbt ställer om sig till träning och match. Att han är en bra kompis och lagkamrat, är det ingen som tvivlar på. Han är vänligheten själv utanför plan och nä han skulle aldrig missa någon han känner.

Från början när Nils kom till Hylte/Halmstad Volley var han spiker men efter hand växlade han över till libero tack vare sin grymma servemottagning.  Hans stora vinnarskalle är en enorm styrka och han säger; -Jag mycket energi, jag är högljudd av mig på plan och utanför och gillar att pusha fram mina medspelare!

 

Vad har du för förväntningarna inför kommande säsong? 

–  Så volleybollens finrum ännu en säsong till? Med min första elitserieklubb också, det hade jag inte trott på om du frågade mig för några år sen. 😉 Tror det kommer blir en grym säsong däremot med fabulösa människor i herr/dam-laget!

Hur gammal var du när du började med Volleyboll?

Jag tror jag var 10 år gammal, en kompis mamma frågade om jag ville testa och sporten var lika fängslande som jag är på planen.

Vilken är bästa maträtten?

Allt som kommer ifrån grillen en go sommardag.

Vem kommer vinna ett bagger-krig i laget?

 Vem annars än Jakob?

 

Hylte/Halmstad Volley hälsar Nils varmt välkommen tillbaka i klubben och vi hoppas att du ska trivas i laget och hos oss!

En inte nyligen tagen bild 🙂